Nyheter

Endring rutetider 276 og 277 i Vadsø

Vær oppmerksom på endrede rutetider for rute 276 og rute 277 i førjulstiden på skolebussene i Vadsø.

Endrede rutetider førjulstiden i Alta og Hammerfest

Vi ønsker å informere om at det vil være justeringer i rutetidene for skolebussene i forbindelse med jul. Det er gjort tilpasninger på skoleskysstilpassete ruter i forbindelse med siste skoledag i Alta og Hammerfest onsdag 20. desember.

Rutejusteringer på rute 12 og 270 i Sør-Varanger

Det vil bli rutejusteringer på følgende ruter fra og med tirsdag 2. januar:

Utforsk Nord-Norge og Finland med buss

Vi inviterer deg til å utforske denne unike reiseopplevelsen som tar deg gjennom vakre landskap og lar deg oppdage to fantastiske nordlige destinasjoner. Start planleggingen av ditt uforglemmelige eventyr i Nord-Norge og Nord-Finland.  Mer info om reiser i Norge med Snelandia Mer info om reiser i Finland med JBus OY  

Skoleskysstilpasning i Tana: Endringer rute 278 og rute 280

Snelandia har tatt et betydelig skritt mot å forbedre skoletransporten med iverksettelsen av skoleskysstilpasninger på rute 278 (Tana Montessoriskole–Tana bru–Langnes) og rute 280 (Nuorgam–Tana bru).

Endring på rutetrasé for rute 273 i Nesseby: Bedre tilpasning til skoletiden

En oppdatert og skoletilpasset rute venter Nesseby-samfunnet når rute 273 gjennomgår en endring i rutetrasé førstkommende torsdag 23. november. Denne justeringen er spesielt rettet mot elevene ved Nesseby oppvekstsenter for å forbedre tilgjengeligheten og timeplanen

Bruk refleks

19. oktober er den nasjonale refleksdagen. Dagen er en viktig påminnelse om at noe så enkelt som å gå med refleks er noe av det lureste du kan gjøre i vinter.

Bestill bestillingsreiser direkte i reiseplanleggeren

Fra august gjør vi endring slik at fleks ruter på buss og signalanløp på båt enkelt kan bestilles via vår reiseplanlegger. Både nettsiden her eller appen Snelandia Reise kan benyttes for bestilling.

Varsel om nedleggelse av rute 283 Nordskogen i Båtsfjord kommune

Rute 283 som betjener Nordskogen skole i Båtsfjord vil bli nedlagt fra 27. januar 2024, parallelt med nedleggelsen av skolen.

Justering av rute 279 (Tana bru sentrum–Gakca)

Avgangstid fra Tana bru sentrum i ukedagene justeres - iverksettes 29. januar.