Nyheter

Bedre kapasitet på rute 50 bybuss Vadsø

Vi ønsker å informere om endringer for rute 50 i Vadsø, som trer i kraft fra og med tirsdag 16. januar. Etter verdifulle innspill fra publikum gjøres det tiltak for å skape en mer tilpasset og effektiv rute.

Endring i rutetrasé for rute 10 (Bybuss Hesseng–Prestøya) fra 15. januar

Vi ønsker å informere om en viktig endring som trer i kraft mandag 15. januar for rute 10 (Bybuss Hesseng–Prestøya). Rutetraséen blir justert for å inkludere stopp ved Prestøya barnehage.

Midlertidig endring av bussruter i Hammerfest: Holdeplass Dalbakken og Gnistveien

Viktig informasjon for lokale reisende: Fra 30. november 2023 til 20. desember 2023 vil holdeplassene Dalbakken, Gnistveien Sør og Gnistveien Nord i Hammerfest være midlertidig utgått på grunn av pågående veiarbeid i området.

Delta i vår brukerundersøkelse

Vi ønsker hele tiden å forbedre oss og trenger din tilbakemelding. Delta i vår brukerundersøkelsen og bli med i trekningen av Apple AirPods 3 trådløse ørepropper. Undersøkelsen tar kun noen få minutter.

Endring rutetider 276 og 277 i Vadsø

Vær oppmerksom på endrede rutetider for rute 276 og rute 277 i førjulstiden på skolebussene i Vadsø.

Endrede rutetider førjulstiden i Alta og Hammerfest

Vi ønsker å informere om at det vil være justeringer i rutetidene for skolebussene i forbindelse med jul. Det er gjort tilpasninger på skoleskysstilpassete ruter i forbindelse med siste skoledag i Alta og Hammerfest onsdag 20. desember.

Rutejusteringer på rute 12 og 270 i Sør-Varanger

Det vil bli rutejusteringer på følgende ruter fra og med tirsdag 2. januar:

Utforsk Nord-Norge og Finland med buss

Vi inviterer deg til å utforske denne unike reiseopplevelsen som tar deg gjennom vakre landskap og lar deg oppdage to fantastiske nordlige destinasjoner. Start planleggingen av ditt uforglemmelige eventyr i Nord-Norge og Nord-Finland.  Mer info om reiser i Norge med Snelandia Mer info om reiser i Finland med JBus OY  

Skoleskysstilpasning i Tana: Endringer rute 278 og rute 280

Snelandia har tatt et betydelig skritt mot å forbedre skoletransporten med iverksettelsen av skoleskysstilpasninger på rute 278 (Tana Montessoriskole–Tana bru–Langnes) og rute 280 (Nuorgam–Tana bru).

Endring på rutetrasé for rute 273 i Nesseby: Bedre tilpasning til skoletiden

En oppdatert og skoletilpasset rute venter Nesseby-samfunnet når rute 273 gjennomgår en endring i rutetrasé førstkommende torsdag 23. november. Denne justeringen er spesielt rettet mot elevene ved Nesseby oppvekstsenter for å forbedre tilgjengeligheten og timeplanen