Nyheter

Midlertidig endring av bussruter i Hammerfest: Holdeplass Dalbakken og Gnistveien

Viktig informasjon for lokale reisende: Fra 30. november 2023 til 20. desember 2023 vil holdeplassene Dalbakken, Gnistveien Sør og Gnistveien Nord i Hammerfest være midlertidig utgått på grunn av pågående veiarbeid i området.

Større buss på rute 220 Mattaluoppal–Kautokeino

For å møte den økende etterspørselen og bedre kapasiteten har det blitt besluttet å iverksette en ny løsning for rute 220 Mattaluoppal–Kautokeino. Dette initiativet inkluderer innføringen av en stor buss som er spesifikt bestilt for å betjene denne ruten. 

Skoleskysstilpasning i Tana: Endringer rute 278 og rute 280

Snelandia har tatt et betydelig skritt mot å forbedre skoletransporten med iverksettelsen av skoleskysstilpasninger på rute 278 (Tana Montessoriskole–Tana bru–Langnes) og rute 280 (Nuorgam–Tana bru).

Snelandia Flybuss Vadsø: Din nye reisepartner

Enten du er en eventyrlysten reisende eller en forretningsperson på farten, er den nye flybussen fra Vadsø til Vadsø lufthavn en game-changer for reiseopplevelsen din.

Endring på rutetrasé for rute 273 i Nesseby: Bedre tilpasning til skoletiden

En oppdatert og skoletilpasset rute venter Nesseby-samfunnet når rute 273 gjennomgår en endring i rutetrasé førstkommende torsdag 23. november. Denne justeringen er spesielt rettet mot elevene ved Nesseby oppvekstsenter for å forbedre tilgjengeligheten og timeplanen

Velkommen til Snelandia nettbutikk

Vi har nå lansert vår nye nettbutikk som gjør det enklere å kjøpe billett på forhånd uten smarttelefon.

Bruk refleks

19. oktober er den nasjonale refleksdagen. Dagen er en viktig påminnelse om at noe så enkelt som å gå med refleks er noe av det lureste du kan gjøre i vinter.

Oppdater betalingsinfo i Snelandia Mobillett

Snelandia Mobillett er oppdatert med nye funksjoner og gul profil. På grunn av ny leverandør av billettsystem, må dere også legge inn eventuelle betalingskort på nytt. 

Velkommen om bord på vår nye nettside

Nye bussruter søndag 1. oktober

De gule bussene er tilbake. Men vi endrer mer enn fargen. Her følger de viktigste endringene.