Nyheter

Nye bussruter søndag 1. oktober

De gule bussene er tilbake. Men vi endrer mer enn fargen. Her følger de viktigste endringene.

Oppdater betalingsinfo i Snelandia Mobillett

Snelandia Mobillett er oppdatert med nye funksjoner og gul profil. På grunn av ny leverandør av billettsystem, må dere også legge inn eventuelle betalingskort på nytt. 

Velkommen til Snelandia nettbutikk

Vi har nå lansert vår nye nettbutikk som gjør det enklere å kjøpe billett på forhånd uten smarttelefon.

Snelandia Flybuss Vadsø: Din nye reisepartner

Enten du er en eventyrlysten reisende eller en forretningsperson på farten, er den nye flybussen fra Vadsø til Vadsø lufthavn en game-changer for reiseopplevelsen din.

Bussutfordringer i Alta

Fylkeskommunen erkjenner og tar på alvor de pågående utfordringene som våre kollektivtransportbrukere står overfor i Alta.

Større buss på rute 220 Mattaluoppal–Kautokeino

For å møte den økende etterspørselen og bedre kapasiteten har det blitt besluttet å iverksette en ny løsning for rute 220 Mattaluoppal–Kautokeino. Dette initiativet inkluderer innføringen av en stor buss som er spesifikt bestilt for å betjene denne ruten. 

Bedre kapasitet på rute 50 bybuss Vadsø

Vi ønsker å informere om endringer for rute 50 i Vadsø, som trer i kraft fra og med tirsdag 16. januar. Etter verdifulle innspill fra publikum gjøres det tiltak for å skape en mer tilpasset og effektiv rute.

Endring i rutetrasé for rute 10 (Bybuss Hesseng–Prestøya) fra 15. januar

Vi ønsker å informere om en viktig endring som trer i kraft mandag 15. januar for rute 10 (Bybuss Hesseng–Prestøya). Rutetraséen blir justert for å inkludere stopp ved Prestøya barnehage.

Midlertidig endring av bussruter i Hammerfest: Holdeplass Dalbakken og Gnistveien

Viktig informasjon for lokale reisende: Fra 30. november 2023 til 20. desember 2023 vil holdeplassene Dalbakken, Gnistveien Sør og Gnistveien Nord i Hammerfest være midlertidig utgått på grunn av pågående veiarbeid i området.

Delta i vår brukerundersøkelse

Vi ønsker hele tiden å forbedre oss og trenger din tilbakemelding. Delta i vår brukerundersøkelsen og bli med i trekningen av Apple AirPods 3 trådløse ørepropper. Undersøkelsen tar kun noen få minutter.