Nyheter

Varsel om nedleggelse av rute 283 Nordskogen i Båtsfjord kommune

Rute 283 som betjener Nordskogen skole i Båtsfjord vil bli nedlagt fra 27. januar 2024, parallelt med nedleggelsen av skolen.

Justering av rute 279 (Tana bru sentrum–Gakca)

Avgangstid fra Tana bru sentrum i ukedagene justeres - iverksettes 29. januar.

Justering av rute 150 (Kirkenes–Vardø)

Dette som følge av skoleskysstilpasning.

Rutejusteringer på rute 12 og 270 i Sør-Varanger

Det vil bli rutejusteringer på følgende ruter fra og med tirsdag 2. januar:

Utforsk Nord-Norge og Finland med buss

Vi inviterer deg til å utforske denne unike reiseopplevelsen som tar deg gjennom vakre landskap og lar deg oppdage to fantastiske nordlige destinasjoner. Start planleggingen av ditt uforglemmelige eventyr i Nord-Norge og Nord-Finland.  Mer info om reiser i Norge med Snelandia Mer info om reiser i Finland med JBus OY  

Midlertidig endring av bussruter i Hammerfest: Holdeplass Dalbakken og Gnistveien

Viktig informasjon for lokale reisende: Fra 30. november 2023 til 20. desember 2023 vil holdeplassene Dalbakken, Gnistveien Sør og Gnistveien Nord i Hammerfest være midlertidig utgått på grunn av pågående veiarbeid i området.

Delta i vår brukerundersøkelse

Vi ønsker hele tiden å forbedre oss og trenger din tilbakemelding. Delta i vår brukerundersøkelsen og bli med i trekningen av Apple AirPods 3 trådløse ørepropper. Undersøkelsen tar kun noen få minutter.

Endring rutetider 276 og 277 i Vadsø

Vær oppmerksom på endrede rutetider for rute 276 og rute 277 i førjulstiden på skolebussene i Vadsø.

Endrede rutetider førjulstiden i Alta og Hammerfest

Vi ønsker å informere om at det vil være justeringer i rutetidene for skolebussene i forbindelse med jul. Det er gjort tilpasninger på skoleskysstilpassete ruter i forbindelse med siste skoledag i Alta og Hammerfest onsdag 20. desember.

Skoleskysstilpasning i Tana: Endringer rute 278 og rute 280

Snelandia har tatt et betydelig skritt mot å forbedre skoletransporten med iverksettelsen av skoleskysstilpasninger på rute 278 (Tana Montessoriskole–Tana bru–Langnes) og rute 280 (Nuorgam–Tana bru).