Sommerbilletten

Sommeren 2024 kan du reise så mye du vil i løpet av ti dager med bussene og båtene til Snelandia. Oppdag alt fra Loppa i vest til Nordkapp i nord og Varanger i øst, og alt det store, vakre og ville innimellom.

Sommerbilletten gir deg muligheten til å reise rundt i Finnmark i perioden juni–august. Å reise kollektivt er bærekraftig, rimelig og du kommer tett inn på både folk,  natur og andre severdigheter og opplevelser.

Reis så mye du vil i ti dager

Sommerbilletten varer i ti dager fra du kjøper billetten. Barn i alderen 0–5 år reiser allerede gratis i følge med en voksen. Sommerbilletten kjøpes i perioden juni og august.

Sommerbilletten
Voksen Barn 6-17 / Honnør / Militær Periode
kr 1295 kr 647 1. juni - 21.august

Reiseforslag

Et gammel fiskemottak en fin sommerdag. I forgrunnen kan man se et hav av blomsten Prestekrage. - Klikk for stort bildeIllustrasjonsfoto: det sjarmerende, nedlagte fiskemottaket Kjeldsenbruket på Ekkerøy, , en fin sommerdag. Sunniva Tønsberg Gaski / FFK Kart Finnmark ruter Sommerbilletten.  - Klikk for stort bildeHer er en oversikt over noen aktuelle buss- og båtruter i Finnmark.

Last ned kart i større format. (PNG, 749 kB)

I samarbeid med nordnorge.com har vi en forslag til turer, steder og opplevelser du kan få med deg i Finnmark hvis du reiser med Sommerbilletten. 

Se våre reiseforslag

Kun tilgjengelig i app

Sommerbilletten kan kun kjøpes i Snelandia Mobillett eller i vår nettbutikk.. Billetten gjelder for buss og hurtigbåter som drives av Snelandia. Ferger er allerede gratis for passasjerer som reiser uten bil.

Del dine opplevelser

Vi oppfordrer alle de som reiser til å dele sine opplevelser på emneknagg #sommerbilletten på sosiale medier, slik at andre som også reiser med Sommerbilletten kan få tips til gode reiseopplevelser i Finnmark. 

Finn inspirerende turmål og destinasjoner her

nordnorge.com
Perletur
UT.no
utemagasinet.no
visitnorway.no