Kom deg fra Kirkenes lufthavn til Vardø!

Fra i sommer av vil det være et nytt tilbud for reisende fra Kirkenes lufthavn til Vardø. Rutejusteringene er allerede iverksatt.

Avlessingsområdet utenfor Kirkenes lufthavn Høybuktmoen, bildet er tatt inne fra en buss, asfalten er våt og det er overskyet. - Klikk for stort bildeKom deg til og fra Kirkenes lufthavn i sommer. Sunniva Tønsberg Gaski/ FFK

Dette tilbudet er tilgjengelig mandag, tirsdag, torsdag og fredag, med avgang fra flyplassen kl. 20.30. Vær oppmerksom på at det ikke tilbys transport fra Varangerbotn til Vardø på onsdager.

Bussbytte og midlertidig løsning

Bilde av innsiden av et busskur med skilt som sier: "Sjåføren stopper på ditt signal - gi signal! BLI SETT!". - Klikk for stort bildeIllustrasjonsfoto: "Bli sett"-skilt. Sunniva Tønsberg Gaski/ FFK

Frem til 18. august vil passasjerer benytte rute 206 fra Kirkenes til Tana bru. Ved Varangerbotn foretas et bussbytte, hvorfra reisen fortsetter til Vardø med rute 150. 

I sommermånedene opereres denne strekningen av en minibuss med henger. Merk: denne minibussen er ikke gul, gi tydelig tegn til sjåføren.

Fra 19. august vil denne ruten oppgraderes til en klasse III buss, noe som vil forbedre kapasiteten og komforten for våre passasjerer.

God tur og god sommer!

 Hold deg oppdatert med reiseplanleggeren vår på Snelandia.no, den nasjonale reiseplanleggeren Entur.no eller i vår app Snelandia Reise (vil du lese mer om appen? Sjekk ut vår artikkel om Snelandia Reise!)