Fylkeskryssende ekspressrute

Vi minner om at billettkjøp gjøres hos de respektive kollektivtransportforvalterne.

Bildet er tatt inne på en buss. En passasjer har nylig vist frem sin billett på smarttelefonen sin og er på vei inn i bussen. - Klikk for stort bildeIllustrasjonsfoto: passasjer går ombord buss etter å ha vist frem billett i Snelandia sin Mobillett app. Sunniva Tønsberg Gaski/FFK

Rute 190 (Alta–Storslett), en av våre relativt ferske ekspressruter, har sitt siste stoppested på Storslett, Nordreisa kommune i Troms fylke. 

Som følge av at denne ruten krysser Finnmark-Troms fylkesgrensa vil vi minne om at man må kjøpe egen billett hos Troms fylkestrafikk hvis man skal videre til Troms (og motsatt hvis man kommer fra Troms), da vi ikke har fylkeskryssende billettering.

Les mer og last ned Troms Billett-app på Troms fylkestrafikk sine nettsider om du reiser videre inn i Troms. Billett kan også kjøpes i nettleser. På våre nettsider kan du lese mer om hvordan man kjøper billett for kollektivreiser i Finnmark fylke, om det er i app eller i nettleser. God tur!

Hold deg for øvrig alltid oppdatert på ruter og avgangstider med reiseplanleggeren vår på Snelandia.no, den nasjonale reiseplanleggeren Entur.no eller i vår app Snelandia Reise (vil du lese mer om appen? Sjekk ut denne artikkelen om Snelandia Reise!)