Velkommen til Snelandia nettbutikk

Vi har nå lansert vår nye nettbutikk som gjør det enklere å kjøpe billett på forhånd uten smarttelefon.

Du finner nettbutikken på adressa billett.snelandia.no eller ved å velge Nettbutikk i menyen på nettsiden.

Nettbutikken er et alternativ for deg som ikke kan eller vil bruke Snelandia Mobillett, for eksempel fordi du ikke har smarttelefon eller mobildata tilgjengelig. 

Billetten kjøpes med betalingskort i nettbutikken og knyttes direkte opp mot dette kortet. Så lenge du har med deg det fysiske betalingskortet, har du gyldig billett. 

Kjøp til andre

I tillegg kan du kjøpe enkeltbillett og 24-timers billett til andre, slik som eldre foreldre eller små barn som har vansker med å kjøpe billett selv. Billetten deles enten via SMS til brukerens mobiltelefon eller som en PDF-fil med QR-kode som du kan skrive ut. SMS-en eller utskrift med QR-koden vises til sjåfør ved ombordstigning og billettkontroll. 

I motsetning til appen Snelandia Mobillett, kan du kjøpe billetten inntil én måned i forveien. Du velger selv når billetten skal aktiveres. Billetten må være aktivert hele reisen for å være gyldig. 

Kjøper du billett på forhånd, enten via nettbutikk, Snelandia Mobillett eller SMS, så er du sikret de billigste billettene. Enkelte billettprodukter er dyrere hvis du kjøper om bord. 

Nettbutikken er kun i startfasen og vi arbeider med å utvikle den videre. Dette er noe av det vi jobber med:

– Samisk versjon. Kommer straks. 
– Knytte billett opp mot fysiske ikke-betalingskort (skyss-kort, for eksempel kort for skole-skyss)
– Gruppereiser og bedriftsløsning som gjør det enklere å kjøpe billetter til større grupper