Endring på rutetrasé for rute 273 i Nesseby: Bedre tilpasning til skoletiden

Gul buss - Klikk for stort bilde Sunniva Tønsberg Gaski

En oppdatert og skoletilpasset rute venter Nesseby-samfunnet når rute 273 gjennomgår en endring i rutetrasé førstkommende torsdag 23. november. Denne justeringen er spesielt rettet mot elevene ved Nesseby oppvekstsenter for å forbedre tilgjengeligheten og timeplanen

En av de fremtredende endringene i den oppgraderte ruten er de forbedrede avgangstidene. Nå er rute 273 nøye tilrettelagt for å passe bedre inn i timeplanen ved Nesseby oppvekstsenter. Dette er et skritt mot å gjøre reisen mer bekvem for skoleelever, samtidig som det sørger for effektiv transport til og fra skolen.

Tiltak for smidig reise

For å sikre at beboere og skoleelever er informert og forberedt på endringene, oppfordres alle til å sjekke reiseplanleggeren på nettsiden vår eller i appen Snelandia Reise. Dette verktøyet gir nøyaktig og oppdatert informasjon om rute 273, inkludert eventuelle stopp- eller tidsendringer. Ved å benytte seg av reiseplanleggeren kan man enkelt tilpasse sin egen reiserute etter de oppdaterte rutene.

Møt fremtiden med forberedt transport

Denne endringen i rutetrasé for rute 273 representerer et positivt skritt mot å møte de spesifikke behovene til Nesseby oppvekstsenter og elevene der. Ved å tilpasse seg skoletiden bedre, legger det til rette for en smidigere reiseopplevelse for alle berørte.

For ytterlige spørsmål eller informasjon, vennligst kontakt post@snelandia.no eller ring 75 77 18 88.