Rutetabeller

Bruk av rutetabeller

Bruk av rutetabeller

Snelandia/Finnmark fylkeskommune anbefaler bruk av reiseplanleggeren på forsiden for å finne din reise. Rutetidene justeres jevnlig, og rutetabeller anses derfor som usikre - vi anbefaler derfor at dersom du velger å benytte deg av rutetabellene, så bør du uansett sjekke reiseplanleggeren noen dager før avreise, i tilfelle avgangstidene er justert.

Finnmark fylkeskommune oppdaterer ikke lenger PDF-rutetabeller for buss, hurtigbåt og ferje. Dette gjøres av operatøren, og melding om eventuelle feil eller mangler rettes dit.

Merk også at det i skolenes sommerferie vil være avvik fra ordinære rutetabeller. Vennligst søk i reiseplanleggeren på forsiden for oppdaterte ruter.

 
Forklaringer til rutetabellene:
 
D      = Daglig
Dx67 = Daglig unntatt lørdag/søndag (1=mandag, 2=tirsdag osv...)
|       = stedet anløpes ikke
...     = stedet anløpes ikke

 

Signalanløp av fartøy

For å bestille signalanløp av fartøy - kontakt fartøyet direkte. Du finner kontaktopplysninger under fartøylisten i menyen til venstre.

 

Bestilling av Flexx

Bestilling av transport med Flexxruter (bestillingsruter med taxi/minibuss) gjør du enklest på www.flexx.no eller via Flexx-appen. Du kan også ringe ruteopplysningen tlf 177 eller sender mail til post@snelandia.no innen de frister som er oppgitt i rutetabellen.