keyboard_arrow_right keyboard_arrow_right
Mobillett og SMS

Mobillett og SMS

Spar tid og penger – kjøp billett før du går om bord

Både av hensyn til effektivitet og sikkerhet, anbefaler vi minst bruk av kontanter og betaling om bord. Vi setter derfor stor pris på at du betaler billett  på forhånd med Snelandia Mobillett eller SMS. 

Enkeltbilletter 

De billigste billettene på bybuss og ringrutene i Alta, Hammerfest, Kirkenes, Honningsvåg, Vardø og Vadsø får du når du kjøper på forhånd med Snelandia Mobillett eller SMS. Alle passasjerer kan benytte seg av vår billigste bysonebillett til 25 kr.
Kjøp billetten minimum noen minutter før du går om bord i bussen. Billettene har gyldighet på 1,5 time.  
Du kan også kjøpe ordinær billett for voksen til 52 kr og honnør eller barn til 26 kr, dette er de samme prisene som om du kjøper disse om bord i bussen. 
Enkeltbilletter for hurtigbåt og ferje er også tilgjengelig i Snelandia Mobillett. Disse kjøper du like før avgang, og de har en gyldighet på én reise innenfor et tidsrom på fire timer fra kjøpstidspunkt. 

Periodebilletter 

Vår periodebilletter for buss og hurtigbåt finner du også på Snelandias Mobillett. Periodebillettene har en gyldighet på 30 dager.

Last ned app for iPhone eller Android

Last ned appen Snelandia Mobillett på App Store (for iPhone/iOS) eller Google Play (for Android). Du kan enten fylle opp en mobilkonto med Visa/MasterCard, trekke billetten direkte fra bankkort eller betale over telefonregning.
Vilkår for tjenesten finner du i appen under Info og priser.

Kjøp billett med SMS

Har du ikke tilgang til appen, kan du betale med SMS. Send billettkoden til 2470 og billetten kommer i retur som en SMS på mobiltelefonen. Billettprisen belastes mobilregningen. 
Send følgende billettkode til 2470 for å få vår billigste billett Bytakst til 25 kr. 
  • Alta: ALTABY
  • Kirkenes: KKNBY
  • Honningsvåg: HVGBY
  • Hammerfest: HFTBY
  • Vadsø: VDSBY
Ønsker du å kjøpe ordinære billetter, kan du også gjøre det. Bytt ut endelsen BY i koden med V for voksenbillett til 52 kr, H for honnørbillett eller B for barnebillett til 26 kr.

Refusjon og andre spørsmål

For refusjon og spørsmål, ta kontakt med operatøren Boreal på e-post finnmark.doe@boreal.no